Het is belangrijk om met je bedrijf op te vallen om meer klanten aan te trekken. Het is wel de vraag hoe je dit op de beste manier kunt doen. Visitekaartjes, flyers, een website en actief zijn op social media kan een start zijn. Het is belangrijk om te zorgen dat je op de plekken bent waar je doelgroep is. Hierdoor is het mogelijk om op een snelle manier een conversie te krijgen. Laten we kijken naar de juiste marketingtrucs welke helpen om het bedrijf op te laten vallen.

Opvallen op het internet

Eigenlijk kan niemand er omheen. Het Is belangrijk om online actief te zijn. Iedereen zit wel op Twitter, LinkedIn, Facebook, Websites, Email of online bankieren. Iedereen gebruikt het internet en is er dus aanwezig. Het is goed om te kijken waar de doelgroep actief is. Voor business to business is het vooral LinkedIn waar veel ondernemers zijn. Facebook en Instagram wordt meer gebruikt door de jeugd. Hier zijn echter ook veel ondernemers actief. Naast social media is er ook nog de eigen website of webshop en natuurlijk e-mail. Het is belangrijk om alle kanalen goed te gebruiken. Video mogen we hier ook niet meer bij vergeten.

Guerilla marketing

Een term om nader te onderzoeken om betaalbare marketingcampagnes te doen is Guerilla marketing. Zoek acties welke pakkend zijn en uniek. Op die manier is het mogelijk om op te vallen. Het kan een offline actie zijn, online en ook een combinatie. Wat dacht je van een foto actie waar iemand een mooie prijs kan winnen. Door iets anders te doen dan vele anderen doen is het mogelijk om volop nieuwe klanten te krijgen. Het kan ook een eenvoudige actie zijn waardoor klanten een extra korting krijgen. Een rad van fortuin actie bijvoorbeeld. Het is leuk en zorgt voor klanten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *